Levering 1-3 dage |   100% Allergivenlige produkter |   7.9 på Trustpilot

OM NULALLERGI

Mange mennesker lider af hudallergi og antallet af personer i Danmark, som udvikler hudallergi (og kontaktallergi) er stigende. Hudallergi er en kronisk sygdom, som kan være medvirkende til dårlig livskvalitet og selvom adskillige allergener kan være medfødte, opstår stadig mange tilfælde af hudallergi ved eksponering med allergifremkaldende stoffer som bl.a. findes i parfumer, cremer, sæber, shampoo og olier.

Nulallergi.dk er en dansk webshop, som ønsker at gøre det nemmere og enklere at leve et allergivenligt liv. Vores mål, er at øge både tilgængeligheden- og opmærksomheden på allergivenlige og hudvenlige produkter. Ikke kun i Danmark, men på verdensplan!

Nulallergi.dk er din sikkerhed for en komplet samling af hudvenlige og allergivenlige produkter. Alle vores produkter, er certificerede og testet for allergifremkaldende stoffer og bærer en certificering af Allergy Certified. Nogle hudvenlige produkter er yderligere også mærket med EcoCert, Svanemærket og Astma- og Allergimærket.

Uanset certificering, er produkterne på Nulallergi.dk fri for parfume og skadelig kemi, som sikrer dig og din krop mod allergifremkaldene stoffer.

På vores webshop, finder du blandt andet hudvenlige og allergivenlige produkter fra Miild makeup, OrganiCup, Derma, Hedrin, Zenz, Dettol og By Fallengreen.

 

Nulallergi.dk forhandler blandt andet allergivenlig shampoo, allergivenlig børneshampoo, allergivenlig make up, allergivenlig solcreme, allergivenlig creme, allergivenlig deodorant og allergivenlig hårvoks.

Kontakt NulAllergi
Hvis du har spørgsmål til nogen af vores produkter - eller generelle spørgsmål om vores butik. Er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os.